Váhy

Váhy

Soud
2017


Tarotová karta Soud

Váhy - horoskop na rok 2017

Veritas visu et mora, falsa festinatione et incertis valescunt.
Pravda sílí poznáním a časem, lež chvatem a nejistotou.

Váhy, zkuste si horoskop na rok 2017 představit jako události u probíhajícího soudu. Všechny dotčené strany (obhajoba i obžaloba) dávají obvykle hlasitá prohlášení, že byly jednáním druhého poškozeny a že jejich vlastní činy jsou čisté jako první zimní sníh. Kdo však má znesvářené účastníky sporu rozsoudit? Právě Vaše znamení má k poznání pravdy nejblíže! Váhy ví, že je třeba dostatku času a usilovného shánění informací, aby se dalo nestranně rozhodnout.

Rok 2017 před Vás postaví velké množství dilemat, která budete muset vyřešit. Ovšem na rozdíl od účasti na politice, kdy běžnému občanovi často stačí odevzdat hlas do volební urny, ve skutečném životě se Váhy musí připravit na roli neviditelného anděla, který se nepozorovaně vznáší nad událostmi, aby si o nich mohl udělat správný obrázek. Horoskop tak tedy inspiruje Váhy k ušlechtilosti a nestrannému nadhledu. Vy budete tím, kdo v mnoha případech rozhodne o cennosti či bezvýznamnosti nějaké věci. Vy budete tím, kdo dokáže očistit nevinného. Váhy, právě Vy máte šanci být vznešeným andělem, který spravedlivě soudí a ví víc, než jiní.

Šťastná čísla: 1, 6, 8, 14, 17, 20
Klíčové pojmy: probuzení, znovuzrození, osvobození, uzdravení, řešení



Zjistěte více po telefonu

Denisa – Výklad karet, Numerologie, Práce s kyvadlem

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Soud
Tarotová karta Soud


eTarot