Střelec

Střelec

Luna
2017


Tarotová karta Luna

Střelec - horoskop na rok 2017

Capiunt vitium ni moveantur aquae.
Stojaté vody se kazí.

Střelci, zkuste si horoskop na rok 2017 představit jako neobvyklý život Luny, tedy našeho Měsíce. Jeho tvář je od úplňku až po nov proměnlivá, avšak předvídatelná. Měsíc každou noc „jen“ odráží sluneční světlo, a přitom budí dojem, že je sám zdrojem energie. Je však jen tajemným zrcadlem. Jedněm pomůže najít cestu nocí, druhým se škodolibě schová za mraky a nechá je bloudit. Je záhadný a přitažlivý.

Horoskop Střelce nabádá, aby se dokázali inspirovat tímto temným souputníkem Země. Budujte si rovněž magickou image. Buďte povzneseni nad shon a nervozitu, které ovládnou v pravidelných intervalech běžné lidi, stejně jako moře zaplavuje pevninu během přílivu. Horoskop říká, že Vy dokáže stát stranou. Nebo ještě lépe, Vy Střelci dokážete sami hýbat tímto mořem nejistoty – tak jako skutečný Měsíc je příčinou přílivu a odlivu skutečných oceánů, i tak jako když Měsíc dokáže skrýt vášnivé polibky milenců nebo posvítit na nepravosti zloděje, který se chystá rušit spánek počestných lidí.

Šťastná čísla: 3, 9, 14, 17, 22, 26
Klíčové pojmy: záhadné vize, inspirace, přitažlivost tajemným, nejistota, bloudění



Zjistěte více po telefonu

Adina – Výklad karet, Jasnovidectví a věštění

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Luna
Tarotová karta Luna


eTarot