Štír

Štír

Deset mincí
2017


Tarotová karta Deset mincí

Štír - horoskop na rok 2017

Dum fortuna favet, parit et taurus vitulum.
Když štěstí přeje, porodí i býk tele.

Štíři, zkuste si horoskop na rok 2017 představit jako příběh zámožné ženy, která v kapsách svých šatů nosila deset zlatých mincí. Tato žena měla v oblibě kočky. Chovala jich proto několik krásných a přítulných ve svém domě. Posléze ji napadlo podělit se o svoji zálibu s ostatními a otevřela si „kočičí“ kavárnu, kam chodily její přítelkyně a posléze mnoho dalších milovníků těchto čtyřnohých stvoření. Udělala velmi šťastné rozhodnutí, když vsadila na domácí mazlíčky. Její podnik zaznamenal úspěch a velmi brzy měla místo deseti v kapsách již sto zlatých mincí.

Pro Štíry je tento příběh podnětem k zamyšlení. Horoskop napovídá, že v roce 2017 Vás čeká blahobyt a že štěstí se Vám bude doslova lepit na paty. Važte si takové přízně osudu, protože ta není rozhodně samozřejmá a zcela jistě také nepotrvá věčně. Zaměřte se v prvé řadě na Vaši rodinu a prostředí, kde se cítíte být jako doma. Užívejte si klidu, bezpečí a nabírejte síly. Zkuste zároveň využít nějaké příležitosti rozvinout Vaše zázemí nebo přirozený talent. Štíři, místo „kočičí“ kavárny, postavte třeba jen altánek pro sousedy, napište pár povídek nebo zkuste vytvořit vlastní dokumentární kanál s hobby návody na YouTube.

Šťastná čísla: 4, 9, 15, 19, 23, 25
Klíčové pojmy: bohatství, štědrost, zlaté časy, stabilita, vrchol



Zjistěte více po telefonu

Denisa – Výklad karet, Numerologie, Práce s kyvadlem

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Deset mincí
Tarotová karta Deset mincí


eTarot