Ryby

Ryby

Devět pohárů
2017


Tarotová karta Devět pohárů

Ryby - horoskop na rok 2017

Dulcia non meruit, qui non gustavit amara.
Sladké si nezaslouží, kdo trpké nezakusil dosud.

Ryby, zkuste si horoskop na rok 2017 představit jako neobvyklý příběh bohatého muže, obchodníka, který se rozhodl uspořádat velkolepou hostinu, na níž přichystal devět pohárů. Důležité však je, co vzniku jeho bohatství předcházelo. Byla to jeho prozřetelnost. Mohl si založit obchod s plavkami v krásném přímořském městečku, jak mu doporučovala jeho žena. Plavky jsou krásné a ženská těla v nich pak často ještě krásnější. Ovšem tento muž tušil, že mohou nastat chladná léta a plavky nebude nikdo chtít. A to se také stalo. Tři roky po sobě bylo jen vlažné a velmi krátké léto. Tento muž však obchodoval i s nářadím a potřebami pro péči o zahradu. A tak všichni, kdo neměli možnost zahálet a opalovat se na mořském břehu, raději pilně pracovali a zušlechťovali zeleň v blízkosti svých příbytků. Náš muž tak i v těch časech vydělal skutečné jmění – místo plavek prodal bezpočet motyk, rýčů i osiva. Nyní si mohl s ostatními užívat.

Ryby, horoskop na rok 2017 tak zvěstuje měsíce štěstí a spokojenosti. Budete obklopeni vším, co Vás těší – díky Vaší pracovitosti a schopnosti odhadnout potřeby ostatních, nyní dostanete, po čem toužíte. Čeká Vás rok „splněných přání“ a hojnosti. Avšak nezapomínejte, že je nutné plánovat a připravovat se i na jiné, než krásné počasí. I mraky totiž patří k životu.

Šťastná čísla: 5, 11, 17, 20, 23, 24
Klíčové pojmy: ctnost, nasycení, hojnost, náklonnost, obdiv



Zjistěte více po telefonu

Adina – Výklad karet, Jasnovidectví a věštění

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Devět pohárů
Tarotová karta Devět pohárů


eTarot