Rak

Rak

Královna pohárů
2017


Tarotová karta Královna pohárů

Rak - horoskop na rok 2017

Libenter homines id, quod volunt, credunt.
Lidé rádi věří tomu, čemu věřit chtějí.

Raci, zkuste si horoskop na rok 2017 představit jako nevšední příběh Královny pohárů. Tato mocná žena je zvyklá rozhodovat se pomocí citů. Spíše než rozum ji vede vnitřní hlas. Jednoho dne našla při procházce zesláblou žábu u potoka. Vzala ji k sobě do zámku a tam se o ni mnoho týdnů starala. Doufala, že se žába promění v krásného prince nebo že začne mluvit a splní ji tajné přání. Žába však jednoho dne jednoduše zmizela. Bez vysvětlení, bez poděkování. Královna byla zklamána a zaskočena. Ale brzy si uvědomila, jak svazující je být v zajetí vlastního očekávání. Pocítila skutečnou hrdost a vznešenost pramenící z toho, že žábě nakonec pomohla svobodně a nezištně.

Pro Raky tak horoskop na rok 2017 přináší radu, že by neměli lpět na svých očekáváních, protože mohou být velmi snadno zklamáni. Dělejte dobré věci, jednoduše proto, že si myslíte, že jsou sami o sobě dobré. Ne proto, že za ně očekáváte nějakou řádnouodplatu. Raci, ušlechtilé činy často doprovází pozitivní ozvěna. Přichází však sama, bez objednání, bez toho, že v ni toužebně věříte. I Vám se povede lépe, když se vzdáte skálopevných předpokladů – například, že když někomu popřejete k narozeninám, že udělá on totéž. O to více Vás mile překvapí, jaká vstřícná energie k Vám během roku zavítá od nejrůznějších lidí, nejen přátel.

Šťastná čísla: 1, 4, 8, 12, 17, 20
Klíčové pojmy: citová jistota, komunikace a pochopení, empatie, manželka, matka, skutečný přítel či přítelkyně



Zjistěte více po telefonu

Jasmína – Výklad karet, Jasnovidectví bez pomocných prostředků

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Královna pohárů
Tarotová karta Královna pohárů


eTarot