Panna

Panna

Sedm mečů
2017


Tarotová karta Sedm mečů

Panna - horoskop na rok 2017

Caeca est temeritas, quae petit casum ducem.
Slepá je odvaha, která volí náhodu jako vůdce.

Panny, zkuste si horoskop na rok 2017 představit jako nezvyklý příběh muže se sedmi meči. Sedm mečů společně tvoří poměrně velké a náročné břemeno, a tak se náš muž rozhodl, že zůstane raději na místě. Oddával se odpočinku a pustil uzdu fantazii. Představoval si, jak získá bohatství a slávu. Ale čím víc bohatství a slávy obsahovaly jeho bujné myšlenky, tím méně se zaobíral způsobem, jak se k takovému majetku a úctě vlastně dopracovat. Nakonec vstal a celý zmámený vlastními představami nehleděl na cestu a šel, kam ho nohy vedly. Při přechodu přes úzkou lávku se mu podlomila kolena, ztratil stabilitu a až koupel ve studeném potoce mu opět vrátila zdravý rozum.

Ať už Vás čeká jakékoli životní putování, nenechávejte nic náhodě. Horoskop Pannám doporučuje, aby se vyhýbaly pokusům o to, někoho přechytračit či přelstít. Upřímnost a hra s otevřenými kartami se Vám v roce 2017 vyplatí nejvíce. Existuje nespočet čistících přípravků a chemických sloučenin, ale když si potřebujete umýt ruce, postačí vždy obyčejné mýdlo. Proto ani Vy nevymýšlejte zázraky tam, kde nejsou zapotřebí. Odvaha letos Pannám chybět nebude. Nenechte se však vést bezuzdnou fantazií nebo dokonce čirou náhodou. Spoléhejte na rozum. Kreativitu používejte jen jako vycházkovou hůl.

Šťastná čísla: 4, 6, 9, 13, 18, 21
Klíčové pojmy: tajnosti, zdrženlivost, chytračení, úhybné manévry, neupřímnost



Zjistěte více po telefonu

Ariela – Výklad karet, Práce s kyvadlem, Křišťálová koule

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Sedm mečů
Tarotová karta Sedm mečů


eTarot