Lev

Lev

Královna mincí
2017


Tarotová karta Královna mincí

Lev - horoskop na rok 2017

Certa praestant incertis.
Jisté má přednost před nejistým.
(Lepší vrabec v hrsti nežli holub na střeše.)

Lvi, zkuste si horoskop na rok 2017 představit jako obdivuhodný příběh Královny mincí. Tato vladařka, jako ostatně všichni panovníci, měla rádce. Ovšem tito byli v jádru vskutku zlí a proradní. Jako každý, kdo toho má mnoho na práci, dbala královna pouze na to, zda jsou pokyny těchto rádců skutečně účinné. Málo už ji trápilo, jestli svými skutky a rozhodnutími způsobí někomu zbytečnou bolest. A také, jestli nejistá a zvláštní doporučení nejsou horší než selský rozum a úcta k tradici. Tak nechala třeba skákat po jedné noze všechny, kteří byli rychlejší než ona, jindy zase solit chleba 2x tolik než bylo zapotřebí jen proto, že se v kraji našel nový solný důl. Jednou však šla kolem pootevřených dveří, kde se právě rádcové domlouvali, jak by královnu zase přelstili. A prohlédla, jak pošetilá byla a nechala je všechny bez milosti popravit.

Vy však nemusíte být v roce 2017 tak přísní. Horoskop Lvi nabádá především k tomu, aby byli krajně obezřetní k novým nevyzkoušeným postupům a doporučením. Spoléhejte na přátele, rodinu a osvědčené tradiční hodnoty spíše než na rádce, kteří slibují modré z nebe. Život není jen o grafech rostoucí efektivity a zisku, ale hlavně o Vašem dobrém pocitu. Jablko na stromě zraje několik měsíců a příroda jistě ví, proč tento proces nejde urychlit třeba na polovinu. Stejně tak i Lvi dokáží v roce 2017 nestranně pozorovat a také uvážlivě rozhodovat.

Šťastná čísla: 1, 4, 5, 11, 12, 13
Klíčové pojmy: rozvážný přístup, praktičnost, jistota, věrnost, sňatek z rozumu



Zjistěte více po telefonu

Ariela – Výklad karet, Práce s kyvadlem, Křišťálová koule

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Královna mincí
Tarotová karta Královna mincí


eTarot