Kozoroh

Kozoroh

Sedm mincí
2017


Tarotová karta Sedm mincí

Kozoroh - horoskop na rok 2017

Cras crastinando nescio quando.
Co můžeš udělati dnes, neodkládej na zítřek.

Kozorozi, zkuste si horoskop na rok 2017 představit jako neobyčejný příběh muže, který měl sedm mincí a rozhodl se investovat je do podnikání. Byl synem pekaře a věděl, že řemeslo je zlatý důl. Byl šikovný a odhodlaný, takže si otevřel krámek, kde prodával chleba, housky, preclíky a zkrátka vše, nač jen si vzpomenete. Brzy však zjistil, že jeho obchod nemůže růst tak rychle, jak by si představoval (snad chtěl mít do roka dvě i více prodejen). Znervózněl proto a začal rovnat pečivo každý den jinak – jednou je seřadil podle druhu, jindy podle barvy, pak zase podle velikosti – zákazníci však z toho byli zmatení a otrávení. Naštěstí mu jeden dobrý přítel dal najevo, že v tomto problém rozhodně není. Milý pekař pochopil, že trpělivost je to, co mu schází a co je pro úspěch životně důležité. Odhodlání a elánu měl totiž dostatek.

Stejně tak i Vy, Kozorozi, v roce 2017 Vám jistě nebude chybět nadšení. Musíte se však připravit na to, že vše nejde vždy jako po másle a někdy je třeba dokonce chvíli jen sedět a vyčkávat. Horoskop vybízí Kozorohy, naslouchejte ostatním a snažte se nespěchat, ať se omylem nevydáte tam, odkud se pak budete zase muset pracně navracet. S trpělivostí se však dočkáte sladkých plodů svého snažení.

Šťastná čísla: 1, 5, 6, 12, 13, 17
Klíčové pojmy: optimismus, začátek podnikání, pomalý růst, nutnost trpělivosti, štědrost



Zjistěte více po telefonu

Ariela – Výklad karet, Práce s kyvadlem, Křišťálová koule

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Sedm mincí
Tarotová karta Sedm mincí


eTarot