Býk

Býk

Hvězda
2017


Tarotová karta Hvězda

Býk - horoskop na rok 2017

Potentissimus est, qui se habet in potestate.
Nejmocnější je, kdo sám sebe ovládá.

Býci, zkuste si horoskop na rok 2017 představit jako příběh Hvězdy. Ta se proměnila v půvabnou ženu a sestoupila na Zemi. Jako navýsost čistá a upřímná bytost byla zcela nahá, zahalena snad jen stínem a tajemstvím noci. V rukách držela dva džbány, z nichž lila vzácné tekutiny do vody i na souš tak, aby se protiklady (jin a jang) dokázaly sjednotit v harmonický celek. Stromy se pak začaly zelenat a ptáci zpívat, jak vidíte v pozadí karty.

Horoskop na rok 2017 tak Býky povzbuzuje v jejich snaze o očistu duše i těla. Hvězda je dobrým znamením a vzorem, který byste měli následovat. Nahota neznamená vulgaritu, ale naopak obyčejnost, upřímnost a prostotu. Zkroťte své touhy a zjistěte, co můžete v krajině Vašeho života kultivovat – obzor plný stromů, rostlin a zpívajících ptáků je jistě zajímavější než poušť a stejně tak i život okořeněný uměním, porozuměním a pestrými zážitky je také příjemnější než jednotvárná každodenní nuda. Býci, pokud dokážete uvést do harmonie sami sebe, můžete stejně jako Hvězda pomáhat i ostatním v tomto bohulibém očistném procesu.

Šťastná čísla: 4, 8, 10, 14, 17, 23
Klíčové pojmy: naděje, regenerace, čistota duše, dobré znamení, zisk



Zjistěte více po telefonu

Nikola – Výklad karet

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Hvězda
Tarotová karta Hvězda


eTarot