Beran

Beran

Velekněžka
2017


Tarotová karta Velekněžka

Beran - horoskop na rok 2017

Quod puer addiscit, senex deserere nescit.
Co se v mládí naučíš, k stáru jako když najdeš.

Berani, zkuste si horoskop na rok 2017 představit jako neobvyklý příběh Velekněžky. Je to velmi zvědavá žena, která mnoho času obětovala studiu. Ale uznejte, byla by škoda ležet až do smrti jen v knihách. Skutečná moudrost se uplatní totiž až v reálných každodenních zážitcích. A tak i naše Velekněžka dokázala nečekaně odložit vědecké spisy stranou, obléknout se sportovně, zdůraznit svůj ženský půvab elegantním líčením a vyrazit s přáteli netradičně „na vodu“ (vodáckou výpravu). Vzala do ruky pádlo a zkusila se oprostit od vší vznešenosti.

A jaké poučení na rok 2017 z toho plyne pro Vás? Horoskop Berany nabádá, aby dokázali vykročit ze stereotypu a vzdát se na čas své předstírané role. I vysokoškolský profesor nebo prezident republiky jsou jen lidé a když se s nimi vydáte na dobrodružnou výpravu, zjistíte, že mají hlad, špatné spaní a potřebu chodit na toaletu stejně jako všichni ostatní. A taková upřímnost lidi sbližuje a stmeluje. Navíc otestovat lásku či přátelství v těžkých podmínkách je často velmi důležité. Berani, někdy totiž zjistíte, že ten, kdo Vám dá 1000 „lajků“ na Facebooku se možná bude zdráhat rozdělit o poslední konzervu sardinek, a ten, kdo se na Vás celou dobu mračil, má pro změnu sladké rty a otevřené srdce.

Šťastná čísla: 1, 5, 8, 11, 15, 20
Klíčové pojmy: studium, moudrost, intuice, platonická láska, přízeň osudu



Zjistěte více po telefonu

Venuše – Výklad karet, Astrologie, Numerologie

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Velekněžka
Tarotová karta Velekněžka


eTarot