Vodnář

Vodnář

Pět holí
2016


Tarotová karta Pět holí

Vodnář - horoskop na rok 2016

Karta Pět holí ztělesňuje mužskou řevnivost, ctižádost, spory a dohady, které ve výsledku „pročistí vzduch“ a posunou všechny zúčastněné kupředu. Tarotový horoskop tak Vodnáře upozorňuje, že vše během roku 2016 sice nepůjde právě hladce, ale hlavní vytyčené cíle jsou reálné a dosažitelné.

Velmi záleží na tom, jakým způsobem se postavíte k dialogu se svými partnery, kolegy i protivníky. Bude se Vám nejspíše zdát, že Vám mnozí z nich brání v tvůrčím projevu. A skutečně horoskop Vodnářům připomíná, že konkurence během roku 2016 bude značná. Může snadno dojít k měření sil.

Dejte si proto pozor na to, abyste si vždy zachovávali potřebný nadhled a brali vše s humorem. Skutečným problémem je frustrovaný Vodnář, který bere svůj život a práci příliš vážně. Abyste obstáli, budete muset jednat diplomaticky a čas od času něco oželet (ústupky ostatním). Je to stejné jako v šachu – těžko lze vyhrát a neobětovat přitom jedinou figurku.

Vodnáři, karta Pět holí s sebou přináší sice komplikace ve formě soupeření, ale na druhou stranu povzbuzuje Vaši energii a tvůrčí myšlení. Konkurence nebude mít snahu ustupovat, avšak stejně tak ani Vy. Dejte však pozor, abyste Vašich sil používali správně a v souladu s morálními zásadami.

Horoskop v kartě Pět holí naznačuje, že v roce 2016 mohou Vodnáři mnoho získat ale i mnoho ztratit. Musíte umět rozeznat, kdy se jedná pouze o hru a kdy o skutečný boj. Přátelům ukažte pochopení a empatii, nepřátelům pak neústupnost a vytrvalost.

Vodnáři, zásadní pro Vás bude připravenost soupeřit a především asertivita. Díky ní se nenecháte k ničemu vyprovokovat a budete pouze neochvějně avšak vstřícně trvat na svém.



Zjistěte více po telefonu

Adina – Výklad karet, Jasnovidectví a věštění

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Pět holí
Tarotová karta Pět holí


eTarot