Váhy

Váhy

Zamilovaní
2016


Tarotová karta Zamilovaní

Váhy - horoskop na rok 2016

Karta Zamilovaní (Milenci) v tarotovém horoskopu Vah upozorňuje na dva aspekty. Prvním je samotná Láska (svatba, zamilovaní, hříšnost, nevěra, partnerství, sexualita …) a druhým obecné dilema (výběr rozumu a srdce, životní volba, rozhodnutí, hledání správného řešení …)

Váhy, s láskou je spojeno mnoho krásného ale i bolestného. Pokud jste nyní bez partnera, můžete díky kartě Zamilovaní právem doufat v lásku, která v roce 2016 poskytne Vaší vyprahlé duši romantickou vláhu. Pokud však nyní zažíváte období uspokojení, bude tato tarotová karta patrně náznakem možných potíží (zklamání v lásce, sňatku, nevěra, rozchod …).

Na kartě vidíme muže, který si musí vybrat mezi dvěma ženami. Každá z nich symbolizuje jiný svět. První zastupuje duchovní život a nehmotné potěšení, druhá proti tomu tělesnou krásu a pozemskou rozkoš. Horoskop Váhy varuje, v roce 2016 mohou přijít nelehké chvíle pokušení. Konflikt duchovní a fyzické lásky. Dilema, zda podlehnout plamenům vášně nebo setrvat v dosavadním stabilním svazku.

Váhy, druhým vodítkem, která Vám tarotová karta Zamilovaní přináší, je konflikt, mezi „vyššími“ hodnotami (víra, poznání, mravnost …) a nízkými“ vášněmi (majetek, sobectví …). Jedná se tedy o jakési obecnější dilema, jak se rozhodovat v životě. Horoskop na rok 2016 tak Váhy upozorňuje, že se ocitají na křižovatce.

Může přijít nejeden okamžik volby. Doporučujeme poslechnout hlas srdce a rozhodnout se pro určitou cestu, osobu nebo řešení – a to pomocí citu a intuice. Postupujte láskyplně a snažte se věci spojovat, raději něž rozdělovat. Tarotová karta Zamilovaní Vás k tomu vybízí.



Zjistěte více po telefonu

Denisa – Výklad karet, Numerologie, Práce s kyvadlem

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Zamilovaní
Tarotová karta Zamilovaní


eTarot