Střelec

Střelec

Víra
2016


Tarotová karta Víra

Střelec - horoskop na rok 2016

Karta Víra (Velekněz) patří mezi ochranné karty. Tarotový horoskop v ní Střelcům tlumočí přízeň osudu, které se jim bude během roku 2016 dostávat. Nenechte se zmást výraznou křesťanskou symbolikou, která je v podobě papeže na kartě přítomna. Výklad je duchovní, ale Víra neodkazuje přímo na církev. Zosobňuje vlastní víru a důvěru, vyšší hodnoty a principy, rovněž vše, co považujeme v našem přesvědčení za správné.

Muž, který je na tarotové kartě zobrazen, ve Vašem životě připomíná učitele, rádce nebo duchovní či morální autoritu, které byste měli naslouchat. Horoskop tak Střelce nabádá, aby v roce 2016 dbali méně o finanční a hmotné zisky a zaměřili se především na duši a nehmatatelné hodnoty (poznání přírody i světa, morálku, hluboké souznění …).

Střelci, horoskop Vás vyzývá – připravte se také na situace, které mohou v roce 2016 prověřit Vaši víru. Může se jednat o rozmanité zkoušky, kterými osud bude testovat, zda jste pevní ve Vašem přesvědčení (problémy v partnerství, nesnáze s dětmi, finanční obtíže …) Karta Víra by Vám měla dodat sílu v takových těžkých chvílích. Budete zároveň pokornější k životu a k principům, které přesahují jeho omezenou délku.

Dejte rovněž pozor na to, zda jsou Vaše činy shodné s tím, co říkáte. Jak zní přísloví, které varuje před pravým opakem: „Káže vodu, víno pije.“ Tato tarotová karta pomůže Střelcům docílit vnitřní jednotu a větší kontrolu nad tím, co dělají. Tarotový horoskop Střelce také varuje, v roce 2016 dejte pozor na nedostatek víry, přílišnou pýchu, neústupnost, netoleranci či fanatismus.

Pravdy, důvěry a pocitu smysluplného života se sice nenajíte, ale tyto hodnoty dokáží dát Vašemu životu skutečnou hloubku.



Zjistěte více po telefonu

Verona – Výklad karet, Výklad snů, I - Ťing, Jasnovidectví bez pomocných prostředků

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Víra
Tarotová karta Víra


eTarot