Štír

Štír

Císařovna
2016


Tarotová karta Císařovna

Štír - horoskop na rok 2016

Karta Císařovna zobrazuje panovnici, která má u sebe štít s erbem (obrana tradičních hodnot) a panovnické klenoty (znak moci). Sedí však klidně na trůnu a svoji sílu nedává nijak najevo. Císařovna může být vnímána jako pohanská bohyně „Matka Země“. Je totiž symbolem pro plodnost, kreativitu a klidné zázemí.

Horoskop na rok 2016 Štírům v prvé řadě doporučuje soustředit se na domácí život a rozvíjení talentů. Tvůrčí vlohy využijete jak ve volném čase (umělecké sebevyjádření, relaxační tvorba …) tak i v práci (vynalézavost, netradiční řešení, inspirativní nápady …). Energie, kterou do své fantazie vložíte, se Vám vrátí zúročena nazpět v podobě útulnějšího domova, šťastnějších vztahů s okolím nebo třeba i nového objevu.

Tato tarotová karta přináší lásku, bohatství a prosperitu. Štíři, horoskop Vám říká – pokud jste žena, Váš vztah bude rozkvétat a přinese ovoce, v partnerství budete mít jako správná královna navrch – pokud jste muž, hledejte a povzbuzujte u Vašeho protějšku přirozené ženské vlastnosti, které Vám společně pomohou vytvořit dokonalou atmosféru zázemí a rodinné pohody.

Štíři, dejte si pozor na ženskou lstivost, marnivost či otálení. Vyvarujte se přílišných rozkoší (sexuálních i materiálních).

Tarotový horoskop upozorňuje, že v roce 2016 mohou Štíři dosáhnout díky nebývalé produktivitě i značného bohatství. Nešetřete na svém zevnějšku, vyplatí se dbát na krásu, srdečnost a svůdnost. Budete ve zvýšené míře vnímat i krásu kolem sebe, lásku a radost ze života.

Rok 2016 je rovněž vhodný k početí a mateřství.



Zjistěte více po telefonu

Venuše – Výklad karet, Astrologie, Numerologie

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Císařovna
Tarotová karta Císařovna


eTarot