Ryby

Ryby

Pět pohárů
2016


Tarotová karta Pět pohárů

Ryby - horoskop na rok 2016

Karta Pět pohárů představuje velké citové zklamání, které může zasáhnout srdce Ryb skutečně do hloubky. Tíživým pocitů, které se v roce 2016 dostaví však nesmíte podléhat, jinak si začnete připadat zranitelní a křehcí. Horoskop Ryby vybízí, aby se snažili vidět svět vesele i přes možnou nepřízeň osudu.

Pokud Vám život ztrpčují nepříjemní lidé, zamyslete se, jaký k tomu existuje důvod (Trestá Vás osud za nějaký zlý čin? Vybrali jste si dobrovolně špatné přátelé nebo společníky? Můžete se od těchto lidí něčemu přiučit, i když mají jinou „krevní skupinu“ než Vy? …). V každém případě je to pro Vás impuls být hrdý na vlastní charakter a dobré vychování. Nedělejte takovým lidem radost a nedávejte na sobě znát, že Vám znepříjemňují život.

Tarotový horoskop Ryby upozorňuje na možné přicházející vystřízlivění. Přijměte jej však jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu. Překonejte ztrátu a smiřte se s tím, že život jde dál. Celý rok je proto vhodný k procesu sebezdokonalování a zocelování.

Tarotový horoskop v kartě Pět pohárů podněcuje Ryby k větší otevřenosti. Pět pohárů představuje pět nádob, které se postupně mohou zaplnit žalem, a je na Vás, abyste tento vývoj odvrátili. Každý pohár, který se po okraj naplní bolestí či zármutkem musíte aktivně uchopit a vyprázdnit. Nesmíte zahořknout a uzavírat se ve svém trápení. Znáte jistě přísloví: „sdělená starost, poloviční starost“. Komunikujte o tom, co cítíte, s blízkými. Pomohu Vám rozptýlit chmurné myšlenky.

Ryby, pokud budete mít v roce 2016 pocit, že se Vám nedaří, nenaříkejte na osud a snažte se začít především u sebe (Skutečně děláte maximum pro své zdraví a štěstí? Nemrháte energií, které se Vám i tak nedostává, na zbytečnosti? Nejsou Vaše cíle naivní nebo nepatřičné? …).

Horoskop Ryby povzbuzuje – změnou určitých návyků a stylu uvažování můžete Váš život transformovat výrazně k lepšímu.



Zjistěte více po telefonu

Venuše – Výklad karet, Astrologie, Numerologie

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Pět pohárů
Tarotová karta Pět pohárů


eTarot