Rak

Rak

Devět holí
2016


Tarotová karta Devět holí

Rak - horoskop na rok 2016

Karta Devět holí podněcuje Vaši sílu. Rok 2016 představuje podle tarotového horoskopu pro Raky období, kdy bude zapotřebí vydat nezměrné množství energie. Devět holí symbolizuje velké množství úkolů (devět břemen), které musíte zvládnout.

Pokud to situace dovolí, bude proto zapotřebí v roce 2016 odpočívat a sbírat síly. Raci, jen tak budete připraveni na okamžiky, které Vás mohou dostat až na samé dno fyzických i psychických možností. Nástrahami, které na Vás číhají a kterým je třeba předejít, jsou přepracovanost, slabost, rozmrzelost, neochota, neúspěch i čiré zoufalství.

Aby Raci energii zbytečně neztráceli, horoskop je nabádá: věnujte se pouze podstatným věcem, které můžete ovlivnit. Ideálním vodítkem je pro Vás tzv. „Paretovo pravidlo“, které říká, že 20% příčin způsobuje 80% výsledků. (Italský ekonom Vilfredo Pareto zjistil, že 80% majetku vlastní pouze 20% nejbohatších lidí, že 80% příjmů firem pochází většinou od 20% zákazníků, že 80% zisku podniku vytváří pouze 20% výrobků ze sortimentu atd.) I Vy se proto zaměřte jen na to hlavní, co dokážete snáze ovlivnit, než zbylých a méně podstatných 80% života.

Každý Rak, který chce odolat nejhoršímu, by se měl v roce 2016 stáhnout do ústraní, spíše než se aktivně vydávat do nových bitev. Tarotová karta Devět holí upozorňuje, že bude třeba mít odvahu překonávat překážky ve vnějším světě i vlastním srdci. Buďte smířeni i s možným neúspěch a tato odevzdanost (či vyrovnanost) Vás povzbudí.

Horoskop Raky vyzývá, buďte pokorní k osudu a koncentrujte všechnu dostupnou sílu.



Zjistěte více po telefonu

Ariela – Výklad karet, Práce s kyvadlem, Křišťálová koule

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Devět holí
Tarotová karta Devět holí


eTarot