Panna

Panna

Kolo štěstí
2016


Tarotová karta Kolo štěstí

Panna - horoskop na rok 2016

Karta Kolo štěstí přináší Pannám dva základní momenty, na které se mohou v průběhu roku 2016 soustředit. Jednak je to ono kolo (rytmus, koloběh, výkyvy osudu ...) a poté štěstí (osudové příležitosti, které přicházejí jednou za čas). Tarotový horoskop proto Panny nabádá, aby měli oči otevřené a byly připraveny chytit svoji zlatou rybku, když se před nimi znenadání objeví.

Prvním sdělením, které Kolo štěstí přináší, je pozornost vedoucí ke koloběhu dne, týdne i měsíce. Zcela prozaicky lze říci, že tato tarotová karta Pannám tlumočí potřebu uvést jejich biorytmus do rovnováhy. Budete se cítit dobře pouze pokud zajistíte harmonickou souhru Vašeho těla i duše (cítíte-li, že málo spíte, spěte více; cítíte-li, že tloustnete, jezte méně; cítíte-li přepracování, odpočívejte …) Žádné finanční prémie nevynahradí zničené zdraví, nemluvě ani o tom, kolik nepříjemností dokáže nervozita, přepětí či vyčerpání napáchat ve Vašem životě.

Druhým pilířem, který Pannám tarotový horoskop připomíná, jsou výkyvy osudu („jednou jsi dole, jednou nahoře“). Jsou věci, které se dějí nečekaně a Vy nad nimi nemáte naprosto žádnou kontrolu (zranění při běžné chůzi, výhra v loterii …). Osud Vám v roce 2016 postaví do cesty nejednu záležitost, kterou budete muset přijmout, ať už Vás ovlivní pozitivně nebo negativně. Panny, karta Kolo štěstí je tak výzvou k pokornému přijetí přirozeného běhu života.

Posledním doporučením karty Kolo štěstí ve Vašem tarotovém horoskopu je připravit se na příležitost, která se dostaví. Kolo štěstí je principem hojnosti, úspěchu a rozmachu. Buďte proto připraveni na jedinečnou šanci a pozitivní obrat. Panny jsou zdrženlivé, ale pozorné. Když v roce 2016 vycítíte šanci, vrhněte se za ní střemhlav jako jestřáb za svou kořistí. I když to bude chtít jisté přemáhání a sebezapření, nebudete jistě litovat!



Zjistěte více po telefonu

Adina – Výklad karet, Jasnovidectví a věštění

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Kolo štěstí
Tarotová karta Kolo štěstí


eTarot