Lev

Lev

Devět mečů
2016


Tarotová karta Devět mečů

Lev - horoskop na rok 2016

Karta Devět mečů může Lvům dělat vrásky na čele, ovšem pouze na první pohled. K povaze Lvů patří neodmyslitelně hrdost, síla a schopnost. A právě díky těmto vlastnostem se většině z nich podaří vypořádat s náročnými výzvami, které jim tarotový horoskop na rok 2016 přináší.

Devět mečů znázorňuje velké a nebezpečné břímě (jen si představte, jak jsou tyto meče ostré, těžké a Vy si s nimi musíte poradit). Tato karta s sebou tradičně přináší starosti, které mohou mít podobu pocitu ohrožení, zklamání nebo selhání. Reálně se může jednat o těžkosti v práci, strach ze zkoušky nebo veřejné ostudy, nervozitu před projevem na veřejnosti, obavy ze ztráty partnera nebo nevěry, hrůza pramenící z pouhé představy, že zůstanete sami nebo že selžete.

Existuje mnoho podob takových nesnází, ale všechny mají jedno společné – strach, který je živen nepřízní osudu. Jako když klopýtnete na lávce přes řeku a začnete se bát, že spadnete do vody – a nakonec do ní spadnete jen kvůli vlastnímu strachu, který Vám rozklepal kolena. Horoskop však Lvům takovou závrať přísně zapovídá! V roce 2016 se musíte vyhnout sebenaplňujícímu proroctví (obavám, které Vám zakalí mysl a povedou k neúspěchu).

Lvi, musíte si i v nelehkých chvílích zachovávat svoji odvážnou, hrdou a především pozitivní mysl. Ta Vám pomůže přenést se přes problémy, které zcela jistě přijdou. Horoskop Vás také nabádá, abyste se smířili s tím, že určité nepříjemné situace (zdravotní, finanční či jiné problémy), mohou být i dlouhodobě neměnné. V takovém případě je mnohem lepší nespílat osudu a změnit své myšlení – uvědomit si, že i jiní lidé zažívají nesnáze den co den (a mnohdy výrazně horší než Vy).

Netrestejte výčitkami a obavami sami sebe a pusťte do svého života soucit, odpuštění a lásku. Tyto city rozjasní Váš pohled a ukáží ten správný směr.



Zjistěte více po telefonu

Adina – Výklad karet, Jasnovidectví a věštění

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Devět mečů
Tarotová karta Devět mečů


eTarot