Kozoroh

Kozoroh

Pět disků
2016


Tarotová karta Pět disků

Kozoroh - horoskop na rok 2016

Karta Pět disků nepatří na první pohled mezi ty příliš pozitivní. Poukazuje na bídu, starosti a strádání. Velkou otázkou však je, zda se tyto nepříznivé vlivy projeví ve skutečném životě a nebo pouze ve Vaší mysli – tedy, zda se bude jednat o reálné strádání Kozorohů a nebo jen o plané obavy. I ty však mohou samozřejmě přinést mnoho bezesných nocí.

Horoskop na rok 2016 proto Kozorohům doporučuje, aby se připravili na náročný rok. Budete mít pocit, že Vám něco chybí, že o něco přicházíte, že se Vám něčeho nedostává, že jste si něčím nejistí. Tyto nepříjemné pocity lze shrnout jako různorodé obavy. Jak jsme již naznačili, v mnoha případech se však bude jednat pouze o Vaše představy. A s nimi často souvisí potřeba změn myšlení a hodnot.

Kozorozi, pokud máte například pocit, že musíte mít nové a lepší auto, telefon, počítač nebo odjet na ještě luxusnější dovolenou než Váš soused, pak budete v roce 2016 patrně zklamání. Místo dalšího růstu a životního rozmachu Vás začne sužovat riziko krachu, bankrotu, nebo ztráty peněz či majetku; možná i ztráty přátel, kteří však jsou často jen vypočítavými prospěcháři. Řešení je však jediné možné – přestaňte si klást zbytečně vysoké cíle a začněte stát nohama na zemi. Kozorozi, přehodnoťte Vaše cíle, způsob života i to, kdo Vás ovlivňuje a manipuluje, a začnete se opět cítit skvěle.

Tarotová karta Pět disků Kozorohy nabádá, pokuste se pochopit z čeho pramení Vaše obavy a pokuste se je překonat. Místo neustálého strachu z bídy, ožebračení a ztráty všeho druhu, si připusťte, že něco starého Vás opouští a život nebude stejný jako dříve. To však neznamená, že bude horší než dříve. Tarotový horoskop radí, zbavte se všeho, co již neslouží a začněte uvažovat jiným způsobem. Během roku 2016 vnitřně dozrajete natolik, abyste se od svého strachu oprostili a začali si zase užívat života.



Zjistěte více po telefonu

Jasmína – Výklad karet, Jasnovidectví bez pomocných prostředků

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Pět disků
Tarotová karta Pět disků


eTarot