Býk

Býk

Tři meče
2016


Tarotová karta Tři meče

Býk - horoskop na rok 2016

Karta Tři meče zvěstuje příchod výrazných emocí, které se během roku 2016 dostaví. Tarotový horoskop touto kartou Býkům připomíná, že v jejich životě dojde ke kolizi rozumu a citů. Tento střet může být velmi bolestný.

V novodobějším zpracování (Rider Waite Tarot) jsou na kartě ztvárněny tři meče pronikající srdcem, což mnohem jasněji ilustruje podstatu možného utrpení. Horoskop Býkům proto doporučuje, aby se připravili na to, že jejich city mohou být raněny. Může se jednat o náhlý impuls v partnerské oblasti nebo jiných mezilidských vztazích (přátelé, kolegové v práci …).

Takové zklamání může přijít jako blesk z čistého nebe, pravděpodobnější však je, že v roce 2016 začnete rozumem vnímat jako problematickou situaci, která dozrávala již delší dobu. Tarotový horoskop tak Býky nabádá, aby se raději s předstihem zamysleli, kde cítí náznaky možných sporů a neshod. Tři meče připomínají, že v otázkách rozdílných názorů nebo životních priorit není pro Býky řešením ustupovat (jsou na to ostatně příliš hrdí), ale hledat kompromisy a rozumnou dohodu.

Je potřeba sundat si růžové brýle a počítat s tím, že bude možná nutné udělat si pořádek v některých vztazích. Býci, ne vše dlouhodobě funguje ideálně a přichází zřejmě doba, kdy mohou události vrcholit. Je třeba proto jednat i za cenu, že to bude dočasně bolet Vás nebo někoho jiného.

Býci, v roce 2016 dejte především na rozum nikoliv na city. Snáze tak přečkáte období trvalých rozchodů, dočasných odloučení, sporů a neshod.



Zjistěte více po telefonu

Nikola – Výklad karet

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Tři meče
Tarotová karta Tři meče


eTarot