Blíženci

Blíženci

Tři poháry
2016


Tarotová karta Tři poháry

Blíženci - horoskop na rok 2016

Karta Tři poháry naznačuje, že rok 2016 bude pro Blížence obdobím hojnosti, obzvláště v oblasti citů. Ani po materiální stránce však nelze očekávat strádání. Horoskop Blížence vyzývá k tomu, aby se zaměřili na pestré krajiny, které se nacházejí v přírodě kolem nás, ale i v jejich vlastním nitru.

Tři poháry předznamenávají čas radosti, bezstarostnosti, bezpečí a harmonických chvil. Tato tarotová karta je v horoskopu Blíženců bezesporu pozitivním znamením, které povzbudí jejich temperament a přinese radost do života. Samotné poháry symbolizují tři nádoby, které lze naplnit štěstím a bohatstvím poznání i zážitků.

To, že Vám osud nastavuje svoji přívětivou tvář, je příležitostí, za kterou by měli být Blíženci vděčni. Projevujte proto pokoru a odměňujte ty, kteří budou zdrojem Vašeho štěstí. Všem ostatním také ukažte, že s úsměvem jde všechno lépe. Vyjádřete rovněž své hluboké city těm, které máte skutečně rádi.

Tarotový horoskop napovídá, že v roce 2016 se můžete dočkat vyřešení mnohých problémů, uzdravení duše či těla, případně narovnání pokřivených vztahů. Bolest odezní a Vy byste v sobě měli rozvíjet dary, kterými jsou tvůrčí talent a komunikační schopnosti (Crowleyho tarot na kartě Tři poháry zobrazuje i Merkura, který je poslem důležitých sdělení bohů).

Blíženci, cokoli uděláte pro ostatní se Vám vrátí mnohonásobně zpět.



Zjistěte více po telefonu

Nikola – Výklad karet

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Tři poháry
Tarotová karta Tři poháry


eTarot