Beran

Beran

Osm disků
2016


Tarotová karta Osm disků

Beran - horoskop na rok 2016

Karta Osm disků ztělesňuje moudrost a prozíravost korunovanou úspěchem. Tarotový horoskop pro Berana na rok 2016 proto doporučuje zaměřit se na vlastní cílevědomost a svědomitost. Můžete se těšit, že zdárně rozvinete Vaše podnikání, pracovní činnost, soukromý projekt nebo zálibu. Hlavním zdrojem zdaru (nebo zmaru) budete Vy sami, resp. správné využití Vašich schopností.

Osm disků na této tarotové kartě symbolizuje příležitosti, které můžete proměnit na osm zlatých mincí – disky a mince jsou v tarotu často zaměňovány. V roce 2016 jsou podle horoskopu pro Berany důležité především organizační schopnosti (zaměřte se jen na to, co skutečně ovlivníte a co zvládnete dlouhodobě řídit), sebekázeň (skromnost, umírněnost, odříkání …) a smysl pro detail (dokonalost dílu dávají právě umně provedené detaily, které ostatní často opomíjejí).

Hlavním nepřítelem Vašeho snažení může být chaos. Velký důraz proto věnujte udržování pořádku nejen navenek (uklizený stůl, skříň ...) ale především uvnitř (správa kalendáře, úkoly …). Připravte se také na odříkání. Jen díky tomu, že budete schopni se delší čas přemáhat (večery zasvěcené studiu, přípravě nového projektu, učení se novým postupům …), můžete dosáhnout skutečně většího životního pokroku, který Vám nakonec přinese klid a štěstí.

Berani, horoskop říká, že Vaše kroky jsou schody k lepší budoucnosti. Pokud dokážete zkrotit a usměrnit své instinkty, získáte nejvíce.



Zjistěte více po telefonu

Verona – Výklad karet, Výklad snů, I - Ťing, Jasnovidectví bez pomocných prostředků

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!

SMS pište ve tvaru TAROT18 datum narození a váš text na 904 30 46

Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, tech. zaj. Materna, 1sms 46 Kč, www.ema.bz, www.platmobilem.cz

Tarotová karta Osm disků
Tarotová karta Osm disků


eTarot