HoroskopyHoroskop na rok 2018Horoskop pro znamení Střelec › Kariéra

Horoskop pro znamení Střelec

Střelec

Horoskop na rok 2018 ♠ Kariéra

Střelec

Veselost

Podle kariérního horoskopu představuje rok 2018 pro Střelce skvělou příležitost, jak zlepšit své pracovní vyhlídky a ponechat si při tom úsměv na rtech. Nejlépe se tak Střelcům bude dařit v profesích, které vyžadují lidský kontakt a přímé jednání. Avšak, horoskop předpovídá, že Střelec – programátor, který se svým špičkovým notebookem odcestuje na rok na odlehlé místo v Tibetu, bude mít i po roce osamění pozitivní myšlenky a tvář hodnou Buddhova portrétu. Ale co ostatní Střelci? Ti na tom budou ještě lépe!

Podle horoskopu zaujmete a pobavíte ostatní

Společensky situovaní Střelci dokážou v roce 2018 svoji kariéru proměnit v měkké a pohodlné křeslo, ze kterého je radost sledovat svět kolem. Jistě nepatříte mezi skořápkáře, kteří obírají turisty u pařížské baziliky Sacré-Cœur v této staré hazardní hře. Kdyby však náhodou ano, vězte, že dokážete své „zákazníky“ tak zaujmout, že budou odcházet sice s prázdnou kapsou, ale radostným výrazem ve tváři a nezapomenutelnými zážitky. Jen žertujeme, ale skutečně – kariérní horoskop věští, že schopnost Střelce zaujmout a pobavit ostatní bude nezměrná.

Střelec - karta pro kariérní horoskop 2018

Rok 2018 Střelcům dodá klid

Ovšem, nyní již vážně. Kariérní horoskop není jen k pobavení, ale je určen hlavně běžným lidem, které potkáváte denně v metru a na ulici. Právě Střelci, kteří jsou mezi nimi, by měli mít o jeden důvod více k radosti. Jste trenérem v tenisové škole a máte na čele vrásky velké jako Himalájské pohoří? Rok 2018 Vám dodá klid a pokoj na duši. To, jestli Vaši svěřenci vyhrají v turnajích je především jejich vlastní zásluha. Vy se můžete smát, když svítí slunce a v blízkosti nezuří žádný válečný konflikt. To je totiž mnohem důležitější.

Skvělá kariéra, žádné zametání

Kariéra Střelců, kteří jsou těžce zkoušeni svými nadřízenými, rovněž dozná podstatného vývoje. Jste pojišťovacím agentem a Váš šéf chce, abyste uzavřeli 2x více smluv než loni? Dejte mu podepsat, že takový plán splníte, ale jen když se na Vás bude usmívat od večera do rána a to i včetně víkendů. Vážně, horoskop Střelce povzbuzuje, aby dali najevo, že s koštětem mají společného jen jedno – rovnou páteř (koště má také dlouhou rovnou násadu). S Vámi nikdo zametat nebude! Podle horoskopu Vás čeká naopak skvělá kariéra.

Kariéra Střelce – doporučení

  1. Střelci, budete chváleni až do nebes. Kariérní horoskop říká, že rok 2018 je skvělou příležitostí pro Vaše znamení!
  2. Zaměřte se vždy na rozpočet. Muži a ženy narození ve znamení Střelce mají tendenci být štědří a velkorysí, avšak tato chvályhodná vlastnost může být i poněkud kontraproduktivní v roce 2018.
  3. Poslouchejte rady ostatních. Kariérní horoskop doporučuje větší pokoru Vašemu sebevědomému znamení.
  4. Střelci, jídlo není jen o živinách, vitamínech a minerálech. Je to velký prostředek v kultivaci mezilidských vztahů. Užijte si stolování v roce 2018 a rozvíjejte při něm Vaši kariéru.
  5. Horoskop naznačuje, že Váš kariérní život může dokonce vyústit v manželství.
Střelec - karta pro kariérní horoskop 2018

Ludmila – Výklad karet, Reiki na dálku, Práce s kyvadlem

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz