HoroskopyHoroskop na rok 2018Horoskop pro znamení Štír › Kariéra

Horoskop pro znamení Štír

Štír

Horoskop na rok 2018 ♠ Kariéra

Štír

Dítě

Kariérní horoskop na rok 2018 Štírům předpovídá kariérní úspěch v podobě vlastního jedinečného projektu. Dítě představuje vyvrcholení pracovního úsilí, zhmotnění Vašich snů a snahy, které v roce 2018 získají vlastní tvář a samostatný život.

Příklady

Štír – projektant

Štír, který pracuje na vývoji u automobilové společnosti, přijde s novým nečekaným řešením. Benzín, nafta, CNG i propanbutan – to vše tu již nyní bylo. Štír v roce 2018 dokáže vymyslet hotový poklad, třeba i motor, který bude jezdit jen na vodu!

Štír – průvodčí

Avšak zpátky na zem. Pokud jste zaměstnáni jako obyčejný průvodčí u dráhy, i zde dosáhnete velkých úspěchů. Předložíte řediteli inovativní návrh, jak cestujícím zpříjemnit dlouhé chvíle mezi zastávkami. Myslíte si, že nebudete vyslyšeni? V tom případě založíte vlastní dopravní společnost a s ní i první vlak, ze kterého cestující nebudou chtít vystoupit ani na konečné stanici! Štír se tak zapíše v roce 2018 do dějin železniční dopravy jako ten nejpříjemnější dopravce na světě.

Štír – v tajných službách

Štíři, rozvíjíte kariéru v tajných službách? Nemusíte být proslulý jako James Bond, úplně postačí, když v souladu s horoskopem vytvoříte jedinečné řešení nějakého úkolu. Štíři, Máte stopovat návštěvníky určitého hotelu? Věnujete jim luxusní pero značky Parker s mikročipem pro odposlech a sledování. Takový vzácný dar nikdo neodloží do šuplíku, obzvláště když k tomu přidáte historku o tom, že se se jedná o dar jejího veličenstva Alžběty II. pro milióntého návštěvníka Británie v roce 2018!

Štír - karta pro kariérní horoskop 2018

Harmonický rok 2018

Kariérní horoskop Štíry potěší sdělením, že v roce 2018 budou do sebe věci ideálně zapadat. Vaše kariéra i soukromý život začnou připomínat dvě strany zipu. Stačí je přejet spojujícím „jezdcem“, který je pevně semkne dohromady. Skloubit rodinu a kariéru bude pro Štíry snazší než kdy dříve!

Horoskop Štíry nabádá k hrdosti

Měli byste být hrdí na Vaše zásluhy. Neustálý tlak na zvyšování produktivity je jako guma, jenž neustále maže čáru, kterou před ní kreslí tužka. Ovšem Štír je hrdý a moudrý. V roce 2018 vezme do ruky skutečné pero, kterým dokáže obtáhnout naznačenou linku svých kariérních úspěchů tak, že už je žádná sebelepší guma nesmaže. Horoskop radí, ohlédněte se v roce 2018 zpět a pohlaďte své sebevědomí.

Kariéra Štíra – doporučení

  1. Štíři, připravte se nasadit si korunovační klenoty. V roce 2018 jste předurčeni vládnout. Kariérní horoskop předpovídá, že Štír bude úspěšný manažer, šéf nebo nadřízený.
  2. Objevte kouzelnou látku, která Vás podpoří. Pořiďte si malý talisman – nejlépe kámen Vašeho znamení zvěrokruhu, který Vám ukáže směr.
  3. Základní otázka kariérního horoskopu je, jak se v roce 2018 dostat přes neviditelnou pavučinu příležitostí a nástrah. Odpověď je jednoduchá: spoléhejte na vědu, ne na sny.
  4. Kariérní horoskop vybízí Štíra: v roce 2018 se vyhněte velkým půjčkám. Tento rok není příznivý pro dluhy.
  5. Jako zástupce zužitkuje Štír své kariérní vyhlídky nejlépe. Štír bude mít ideální schopnost mluvit v roce 2018 za druhé (jako diplomat, delegát, poslanec, mluvčí atd.)
Štír - karta pro kariérní horoskop 2018

Emanuela – Výklad karet, Práce s kyvadlem, Minulé životy a karma, Reiki na dálku

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz