HoroskopyHoroskop na rok 2018Horoskop pro znamení Rak › Kariéra

Horoskop pro znamení Rak

Rak

Horoskop na rok 2018 ♠ Kariéra

Rak

Smutek

Někdy je třeba překonat nezdar a nebo se smířit s tím, že Vás práce jednoduše netěší tak, jak tomu bylo dříve. Kariérní horoskop však Rakům vzkazuje, aby rozhodně nevěšeli hlavu. Rok 2018 sice uvozuje karta Smutek, ale jedná se o výzvu, kterou by Raci měli překonat a ne se jí odevzdávat.

Optimismem proti nepřízni roku 2018

Když víte, že předpověď hlásí deštivé počasí, vybavíte se deštníkem nebo pláštěnkou, ale rozhodně nezrušíte všechny plány na víkend. Kariéra Raka by na tom měla být podobně. Pokud jste hudebním virtuózem, vezmete si v případě špatné předpovědi do lesa raději flétnu místo kytary, protože ta pár kapek rozhodně snese. Rok 2018 Raky vyzývá, aby stejně tak optimisticky přistupovali i ke kariérnímu horoskopu. Potlesk čeká všechny, kteří se dokáží vzchopit, kousnout se do rtu a překonat i obtížné období.

Rak - karta pro kariérní horoskop 2018

Horoskop radí pečlivě vybírat

Pomerančový džus se často vyrábí z koncentrátu, tedy zhuštěné šťávy, která se později zředí vodou na potřebnou míru. Rak by měl v roce 2018 postupovat obdobně. Zkuste z Vaší práce vybrat tu podstatnou esenci, která je jejím bezpodmínečným základem a pomůže Vám v nesnázích (v období nemoci atp.), a když bude vše zase dobré, můžete vše opět trochu „naředit“ na správnou míru. Až Vám bude nejhůř, horoskop radí, abyste se soustředili jen na to podstatné a vše ostatní přenechali jiným.

Úspěch navzdory potížím

Například, pokud je pro kariéru Raka – pekaře stěžejní jeho malý soukromý krámek, může na 14 dní v létě, kdy onemocní oba pomocníci, nechat polovinu regálů prázdnou a upéct skutečně jen to, co ho těší a co umí nejlépe. Zákazníci to jistě pochopí a Váš těžký osud bude nakonec tou nejlepší reklamou. Horoskop Rakům věští těžké ale přesto úspěšné období kariéry.

Kariéra Raka – doporučení

  1. Raci, nebojte se jemně zakašlat, pokud chcete upozornit na svoji maličkost. Kariérní horoskop u Vašeho znamení doporučuje pomalé a jemné prosazování osobnosti.
  2. Buďte hrdou součástí firmy, podniku nebo organizace. Rok 2018 je vhodný k rozvoji profesních vyhlídek v širším týmu spíše než na vlastní pěst.
  3. Hodnotný a dobře vyhlížející certifikát Vašich schopností visící na stěně může ve velké míře podpořit i Vaše sebevědomí. Horoskop ohlašuje období, kdy takový vliv může být rozhodující.
  4. Nezapomeňte na potřebnou relaxaci. Pouze čerstvý Rak je schopen se pohybovat dopředu a budovat slibnou kariéru v roce 2018. Dopřejte si dlouhou a teplou koupel alespoň jednou týdně.
  5. Nevěřte nikomu, kdo tvrdí, že má spolehlivý recept na úspěch. Raci, podle horoskopu je v roce 2018 budoucnost v prvé řadě ve Vašich vlastních rukách.
Rak - karta pro kariérní horoskop 2018

Ludmila – Výklad karet, Reiki na dálku, Práce s kyvadlem

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz