HoroskopyHoroskop na rok 2018Horoskop pro znamení Panna › Kariéra

Horoskop pro znamení Panna

Panna

Horoskop na rok 2018 ♠ Kariéra

Panna

Dům

Pannám bude v roce 2018 vyhovovat práce z domova, vlastní rodinné podnikání nebo též kariéra v oblasti nemovitostí. Horoskop doporučuje spoléhat na tradiční „domácí“ hodnoty. Konzervativní postoje se stanou pro Panny oporou a tradiční prostředky (poctivost a kvalita) správným motorem Vaší kariéry. Panna, která by chtěla přesídlit třeba z jihočeského venkova do mrakodrapů v Šanghaji nebo Dubaji, to bude mít v roce 2018 věru těžké.

Inspirace jako klíč pro Panny v roce 2018

Skutečně důležitá pro Panny bude kreativita. Nesejde ani příliš na tom, kde se Vaše nápady vynoří – jestli večer sledujete inspektora Columba a hledáte inspiraci v jeho důmyslné technice kladení otázek; jestli jdete raději do sauny, kde nějaký nápad prostě „vypotíte“; nebo zda se zahledíte do vzdálených galaxií na obloze – na tom věru nesejde.

Panna - karta pro kariérní horoskop 2018

Horoskop věští kariéru plnou zábavy

Při kariérním úspěchu bude rozhodující vytyčit si správnou oblast, které se chcete věnovat. Pokud si při práci prozpěvujete nebo alespoň hvízdáte, je vše na nejlepší cestě. Panny uspějí v roce 2018 jen v tom, co je skutečně baví. Rozdíl však musíte vnímat, pokud se polovinu dne mračíte třeba při pohledu do monitoru – to jistě není správně. Vaše hlava může být v takovém případě brzy stejně hranatá a placatá jako je i ta nejlepší LCD obrazovka od Samsungu.

Tady a teď

Horoskop na rok 2018 lidem narozeným ve znamení Panny doporučuje, aby se opřeli do vesel tam, kde vodu dobře znají. Vaší kariéře spíše prospěje, když budete jezdit prstem po mapě a vzdálená neznámá místa si prohlédnete jen pomocí aplikace Google Earth, případně pomocí fotografií a videí od ostatních uživatelů. Soustřeďte se na to, co máte doma: ať už je to stánek se zeleninou, továrna na koberce nebo malé designérské studio, ve kterém připravujete nové modely hraček. Vyrazit do světa „na zkušenou“ jako Honza v pohádce, je jistě možné, ale spíše bude vhodnější počkat s tímto nápadem na jiný rok, než je právě 2018.

Kariéra Panny – doporučení

  1. Panny, měli byste se soustředit na Vaši schopnost zvládat složité a důležité telefonní hovory. Nastudujte si pár tipů jako „návod pro úspěšný obchodní hovor“ atp. Jistě to pomůže Vaší kariéře v roce 2018.
  2. Horoskop vybízí Panny, aby byly více odvážné v oblékání. Síla Vašeho vzhledu může slábnout a poškozovat i kariérní postup. Buďte kvetoucí loukou, nikoli šedou myší.
  3. Přemýšlejte o záložním připojení k internetu nebo do elektrické sítě. Každá síť totiž může v roce 2018 selhat právě v tom nejméně vhodném okamžiku. Jeden drát pro Panny není nikdy dost.
  4. Panny, cvičte jógu nebo meditaci. Dech je nejdůležitějším faktorem v koncentraci. A kariérní horoskop podtrhuje jeho významný vliv.
  5. Rozšiřte obzor Vašich znalostí. Najděte novou a zajímavou osobu, vědce, který Vás dokáže v roce 2018 inspirovat (přečtěte si knihu, zhlédněte přednášku).
Panna - karta pro kariérní horoskop 2018

Dalila – Astrologie, Výklad karet

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz