HoroskopyHoroskop na rok 2018Horoskop pro znamení Býk › Kariéra

Horoskop pro znamení Býk

Býk

Horoskop na rok 2018 ♠ Kariéra

Býk

Věrnost

Kariérní horoskop Býkům vzkazuje, že v roce 2018 bude pro úspěch rozhodující především loajalita. Věrnost zaměstnavateli, firemním hodnotám nebo potřebám zákazníků se postará o to, abyste se cítili silní jako kůň zobrazený na kartě.

Býk opět nebude světoběžníkem

U Býků často převládají konzervativní tendence. V roce 2018 tomu nebude jinak. Býk typicky NEBUDE redaktor stravovacího průvodce Michelin, který jako světoběžník objíždí všech sedm kontinentů, aby zmapoval kvalitu tamní stravy. Osobitý Býk se stane spíše managerem na centrále vydavatele, kam právě takoví cestovatelští redaktoři své články posílají. Pečlivý Býk je všechny třídí, opravuje a dodává jim také potřebný „šmrnc“.

Býk - karta pro kariérní horoskop 2018

Rok 2018 s novou jiskrou

Ovšem v roce 2018 horoskop předpovídá i potřebu vykročit vpřed a otevřít se novým podnětům. Vaše kariéra vyžaduje vyjma houževnatosti i novou jiskru, která Býka motivuje, aby svěřenou práci dělal skutečně s nadšením. Dostanete třeba za úkol zjistit více o konkurenci. Víte však, že obejmout a políbit jejího tiskového mluvčího na veřejnosti asi nebude ideální cesta k cíli. Kariérní horoskop nabádá: mnohem lépe se takovému Býku – vyzvědači povede, když se stane fanouškem konkurence na Facebooku, případně horlivým zákazníkem, který se jako předseda klubu fanoušků dozví vše o výrobě proslulého zboží. Horoskop jednoduše Býkům radí, aby v roce 2018 zapojili fantazii a nebáli se udělat alespoň malý krok do neznáma.

Horoskop předpovídá růst

Horoskop na rok 2018 však doporučuje, abyste zůstali věrni tomu, co Vás úspěšně po léta živí (neměňte koně uprostřed dostihu). Pro kariéru a dobré vyhlídky u Býků bude rovněž podstatné, aby se vyhnuli stereotypu a dokázali si udržet v práci radost a motivaci. Vyměňte všechny obrazy, co Vám visí na stěnách, nebo ještě lépe, změňte rovnou celou kancelář – přestěhujte se o patro výše i s lepším platem!

Kariéra Býka – doporučení

  1. Býci v roce 2018 bude lepší přimknout se více k práci, spíše než spoléhat na volnomyšlenkářství a živelnost.
  2. Horoskop říká, že ložnice bude důležitá pro Vaši kariéru. Je zřejmé, že byste v této místnosti měli najít kýžený odpočinek, bez ohledu na to, jestli bude „aktivní“ nebo jen „pasivní“ (v ideálním případně obojí).
  3. Rok 2018 bude velmi vhodný pro řešení obtížných úkolů a činění obtížných rozhodnutí.
  4. Býci by se měli více starat o rytmus týdne. Je to totiž zásadní pro získání udržitelného tempa – krásná pulsující energie, která se opakuje podle určité šablony. Práce na směny není zdravá pro Vaše tělo, ani užitečná pro Vaši kariéru.
  5. Buďte připraveni dát někomu jemný „výprask. Býk nemá rád násilí, ale někdy je nezbytné, aby se dopředu zabránilo útoku. Horoskop varuje, že v takovém případě je prostě dobré uštědřit někomu lekci v předstihu, spíše než se později bránit.
Býk - karta pro kariérní horoskop 2018

Berta – Výklad karet, Práce s kyvadlem

Změní se brzy život k lepšímu? Nevíte si rady? Toužíte po lásce?
Karty a hvězdy společně pomohou najít odpověď!


Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna,
P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz